Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

måndag 9 februari 2009

Bättre täckning!

Nu när första sändningen är över och nästan alla tricks är avslöjade, kommer vi att lägga ut mera bilder på själva scenen och arbetet vi gör på nätterna vad det gäller looks och sånt.
Förhoppningsvis kommer det mera "godis" följande veckor än det gjorde från Göteborg.
Kort sagt - vi ska försöka ge er bättre täckning av det vi gör.

Eftersom ni är flitiga besökare, igår nådde bloggen över 10000 sidvisningar - tack för det! - så skall vi försöka hinna vara så up to date vi bara hinner!

- Vi ses!

6 kommentarer:

 1. Grymt snyggt jobba första sändningen!
  Nu måste ni byta bild till årets scen på startsidan!!!

  SvaraRadera
 2. Det går rykten om att de var tvungen skotta av taket på SKA inför er loadin? 7-8 dm nysnö på taket var tydligen inte aktuellt när 30 ton utrustning ska hissas upp :)

  SvaraRadera
 3. Det skall skottas snö ja, det snöar på arenan just nu. Sören brukar ju använda flottans helikoptrar till att blåsa snö av arenatak, men det lär ju vara för dyrt att rekrivera en superpuma från F21 så han får väl ta på sig snöskorna. :-)

  SvaraRadera
 4. "I går kördes två 17 ton tunga skyliftar in på arenan. De ska användas för att montera balkar i taket där över TRE TON teknik ska fördelas på 140 punkter."

  Saxat från Norra Västerbotten (www.norran.se)

  Hmmm..... jag tror att reportern hade knäck i örona och missade en nolla.

  Jag kanske kommer och bjuder er på bullar.

  Lev väl!!! /Eric

  SvaraRadera
 5. Hehe, fan det var ingen dum idé! Tänk dig en rosa superpuma som blåser rent taket till Melodifestivalarenan! Det vore grymt nice PR för F21 :)

  SvaraRadera
 6. Detta har alltså hänt på riktigt i Karlskrona.
  Då fick Durango en av Marinens Vertol helikoptrar att göra en lågsniff över arenan så var det färdigskottat.
  Arenan i karlskrona ligger på ett gammalt regemente som delvis var i drift vid tillfället och försvarsmakten i Karlskrona slår på stort när vi är där. Torsdagens kommunmiddag hålls alltid inne på örlogsbasen ombord på "Karlskrona" och det är alltid det bästa på hela resan.

  SvaraRadera