Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

söndag 5 februari 2012

Växjö Retrospective 1.


Whohaaa....

Vi överlevde första sändningen med hedern i behåll, lite skit i hörnorna, men på det hela taget med tanke på hur krångligt det har varit under veckan, så är vi mer än nöjda.

Och vilket resultat! 
De två mest utstickande numren i denna deltävling till final, kul!

Ju just det ja, det var Loreen som hade 115 cuer på 3 minuter - det kan man inte riktigt tro kanske men det är otroligt mycket detaljer som händer i det numret och vi försökte sätta alla.

Otroligt jobbig vecka och just nu vill vi nog bara sova.

All cred till mitt fantastiska crew som reder ut alla härvor jag utsätter dom för!
Världsklass! Igen!

Sitter på tåget nu med medioker uppkoppling så uppdateringen får stanna vid detta så återkommer vi med mera vad det lider.

Nu - Göteborg!"Birdseye wiev" från följespot vänster.

 

Temat för veckan var: "death by disco"!

Foto: Daniel Ekstam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar