Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 24 januari 2009

BUMP!

Eftersom schlagerdrottningen numero ono firar 25år som artist iår, och i detta nu har varit på tv i en timme, så känns det rätt att bara minnas den där kvällen i Göteborg för tre år sen när hon blåste bort parketten och lyfte taket i Scandinavium. Vi kom på oss med att ha gåshud på FOH.

Uppladdning pågår...

Eftersom samtliga i crewet har en stor svaghet i livet, en viss restaurang med stora välgrillade köttbitar, så har det laddats idag så här sista lördagen innan "stormvinden" börjar. En redig Bontana med extra gucca och corn on the cob on the side funkar alltid. LD:ns problem är att han har en dylik restaurang 20 meter från sin port..... Det gäller att vara stark...stark...stark......äh, skit i det.

Inga vanliga humpare i Leksand!

I Leksand kommer vi enligt uppgift att ha hump från en av klasserna som läser ljusdesign på Boomtown i Borlänge. Grabbarna på bilden tar sitt jobb och sin musik på stort allvar och vill gärna kombinera de två efter bästa förmåga.
Vad passar då bättre än att bilda ett band och sjunga om det dagliga livet i ljusets värld. Kolla in bandet "3Fas" hemsida och njut av härliga klassiker såsom "800 sprintar", "när vi packat sista lastbilen" med flera! Jag utgår från att just "800 sprintar" kommer att höras som allsång under loadin i Leksand! Mycket märkligt att den inte kom med i tävlingen vi ska lysa på. Har juryn inte lyssnat ordentligt?
http://www.trefas.st/