Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 17 mars 2012

Mello 2012 Retrospective...


Så här veckan efter så sammanfattar vi årets upplaga med att säga att det det var vidrigt jobbigt i vanlig ordning, men samtidigt gick sex veckor på turné oerhört fort i år och det tyder ju på att vi hade ganska kul också.
Trots sedvanligt hemska arbetspass och långa nätter i frusna islador, är känslan efter sista sändningen "jävla bra" som en artist i årets tävling skulle ha sagt.
Vi fick till en del snygga nummer och en del snygga mellanakter så rent kreativt känns det bra.

Nedan kör vi några bilder som kanske har visats förr, men här kommer några coola grejor utan inbördes ordning från årets upplaga, nästa vecka - nya äventyr - stay tuned!


"Growl" hörde vi...


Loadout!


"Tjock!"


"Sover..."


Klant?


Skåp!


Fruktstund.


Tonartshöjning!


Bakljus!


Dragspel!


"Put your hands up!"


DiLeva!


Boyband!


Pyyyys!


Eld!


Avslag!


Schlagergreta in da house!


Extras!


Norrlandsåk!


Slutspel!


Beams!


Suktar!


Siktar!


Strääääck!


Rock!


Fjärilar?


Improvise, adapt, overcome!


Rost?


Lampa?


"Just a little bit"


Sunstrips!


Prata i micen!


Disco!


Ljushuvud!


Gillart!


What could possibly go wrong?


Bakis?


Bakis.


Torkar...


Afro-dite.


Kryddigt!


Euphoria!