Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

måndag 2 december 2013

I väntan på....

....något matnyttigt, så har det i dag varit "PTG 1", vilket står för "Programteknikergrupp" och då har man ett stort möte med alla tekniska intstanser som är inblandade där man stöter och blöter lite allt möjligt.
Tyvärr är det mesta av det som sägs på dessa möten lite hemligstämplat, så i väntan på något annat så tänkte jag att vi värmer upp lite med den "kristallklara" intercom uppkopplingen från i våras.
Alltså en favorit i repris med en bildserie med två ganska kompetenta tekniker som försöker reda ut en kollegas "fullständigt solklara" märkningar...


Angry: "Nu ska vi koppla upp det här lite kvickt då!
Fredrik: Ehhhh....


Angry: "Jag hoppas du fattar?"
Fredrik: Ehhhhhhh...


Timo: "Fan håller ni på med!?"
Fredrik: "Den gubben går till den gubben som går till..."


Fredrik: "Jaha, och hur tänkte han här då Andersson? En HANE!?"


Angry: "Jamen den måste ju ha en hona här...."
Fredrik: "Ja inte vet jag, men jag letar..."


Angry: "Solklart ju, den ska in där - står ju det "till Jönsson".
Fredrik: "Du säger det ja..."


Fredrik: " Det är ju bara det att på honan står det från Danne!!"
Angry: "Ehhhhh...."


Angry: "Nu gör vi så här....
Fredrik: "Nu ringer jag fan Joel!"