Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

fredag 2 mars 2012

Nyköping Fredag!Full fart i drömfabriken!
Här Herr Flink under repetition.
Nu start och stopp genrep 1, vilket man endast har i andra chansen då det är mycket logistik som skall redas ut mellan akterna.


Christer och Lotta repar i rökmolnet...

 

Här fiffar vi på focusar.Konstiga saker händer plötsligt i LX26...


Pojkarna monterar ned lite extra utrustning vi har därför att det är så otroligt lågt trim i Nyköping så vi får inga bra vinklar från TW1:orna som jobbar i greenroom.

 

Fullt ställ från Hences position.


De här blir bra i Globen, men inte så bra i Nyköping...


"Dimmring" hörde vi!
Är det en variant på "spillring"?


Öppningsnummer under rep med diverse statister...

 

Rennie är lycklig....
På ett krampaktigt sätt...


Skimmer i position.