Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

söndag 22 februari 2009

Tällbärs!

Vi bodde i Tällberg och där hade dom Tällbärs, mycket god pilsner som vi unnade oss efter sändningen - gött mos som Joel brukar säga.

Loadout Leksand.

Tobbe Berg pekar ut riktningen! Ut med joxxet!

Calle på Dagsljus river min värsta fiende alla kategorier -
kamerahuvudet på supertechnokranen.
Notera den totala höjden från topp på kranarmen ned till kameraplattan.
Om den här är 1 meter från programledaren med objektivet i ansiktshöjd kan ni ju tänka er skuggan den ger när den är i spelljuset....

Boomtowngänget var med och rev och det var ju tur
så det gick undan för en gångs skull.

Vi håller oss undan...

Har ni haft fest eller?

Som sagt, det var ju tur att Boomtown var på plats...
Går ju inte så fort här... :-)

Den skall INTE med till Malmö.