Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

tisdag 15 mars 2016

Let´s!

Vänner.

Några dygn efter att Mellobubblan sprack för i år, är det dags att återigen ära de som äras bör!
I vanlig ordning har min fantastiska personal räddat mitt skinn, vid upprepade tillfällen och för det är jag er evigt tacksam!


Det är en ynnest att få arbeta i denna produktion, det må vara vidriga arbetstider och en arbetsbelastning som tidvis är löjligt tung då humöret inte är på topp, men tack vare alla goda kamrater i denna produktion - och då menar jag ALLA kamrater inom alla avdelningar i denna familj, orkar man. 

TACK - alla fantastiska vänner i denna familj - det är som sagt en ära att få arbeta med er!

Det här var mitt 15:e år på turné med denna produktion och det innebär att jag har 472 lagrade mello låtar lagrade i de mörkaste hörnen i mitt huvud....

Och strax kommer 43 till på andra språk.... 

Nu kör vi!

Tack och förlåt!


View from FOH during rehersals.


David Lindgren with lasers!


More Lasers!


Oscar Zia.


In 1:st chorus.


Kick.


Molly Sanden during rehersals.


Let me introduce the Atomic LED 3000....


More Molly.


Who´s that little guy in the beanie?


Ah, the winner!


Greenroom.


Assembly of Frans "lightwall".


And once again, they sent me the funny ones...


As i was saying....


 LED wall construction, stage left.
 

Plastic wall, stage right.


Inside....


Timo has had it!


Front followspot position, Friends Arena.