Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

tisdag 13 mars 2012

Globen Retrospective 1


Hej igen, vi har legat lite lågt och slickat våra sår, samt lidit över att en kär vän och kollega i branschen lämnade oss under den gångna helgen. Därav den något bristfälliga uppdateringen.
Emellertid är nu allt som vanligt med nya möten och massor med olika utvärderingar efter årets melloupplaga. Här kommer några snabba bilder från förra veckan i alla fall.


Repetition av "Urban Angels" med Jennie Widergren i spetsen under mellanakten med Elena Paparizou.


Emma riktar nedslag.


Startposition mellanakt.


Snygg "stagning".


Hepp!


Loreen under repetition.


VL3500Wash rockar!


Rolig bild - snön ser ut som vinkelslipar och lamporna som svetslågor! BRA!


Hepp var det ja!


Saade flyyger!


Mobiltelefoner i publiken under genrepet på Ulrik Munters nummer.


Samtidigt ute på parkeringen...


And we got a winner...

Appropå vinnare - 4 100 000 tittare i runda slängar och röstningsrekord!
Ibland är det roligt med TV!

Vi återkommer med mera!
Bloggen kommer inte att gå helt i ide detta år, nya projekt som inom kort drar i gång kommer att fylla på detta utrymme. Men det är lite senare - det finns lite godbitar från Mello kvar.

Stay tuned!