Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

fredag 8 april 2016

VIKTIGT angående LLB Mässan!

GÅ IN OCH RÖSTA!

Nytt för i år är att det samtidigt kommer att delas ut två awards till minnet av Pontus "Bullen" Lagerbielke, nämligen Visionary Award och Lifetime achivement. 


Juryn är densamma som övriga LLB awards, nämligen Per Anderhagen, Margareta Andersson, Robert Tinterov och Olof Lindvall, men förstärks i denna del med två personer som är neutrala, dvs inte representerar en tillverkare eller produkt, och som är aktiva i branschen. I år blir det Ola Melzig och Fredrik Jönsson. 

Det går bra att skicka in nomineringar med motiveringar till för Bullen Awards till samma adress, llb@branschkansliet.se, ange även vilken kategori din nominering avser. 

Båda Bullen-Awards kommer att bestå av ett av Erica Lagerbielke designat glasföremål samt för "Visionary Award" även en resa till en mässa t ex Plasa.