Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

fredag 13 februari 2009

Genrep 1 klart.

Den här hittade vi på en vägg i arenan, jag vet inte riktigt om det är ett tecken från ovan, men vi har ju en hårdrockslåt i programmet så vem vet. Genrepet gick förvånansvärt bra, men det finns mycket skräp kvar att reda ut. Som sagt, det är komplicerade scenerier och mycket klipp att hålla reda på. Genrepet innhöll bland annat brinnande skridskoåkare.... Inte någon av hockeyteknikerna dock som tur var.

Doors inför genrep 1.

Dörrarna har öppnats inför genrep 1 i Skellefteå.
Notera den "fina" mediakuben/jumbotronen, jasså har jag nämnt den förrut? Syns knappt alls faktiskt.
Nåvläl, vi väntar som sagt på genrep 1 och vill gärna att den här dagen ska ta slut.
Det har varit lätt kaotiskt i två dygn nu.
Med de nya reglerna att man får vara flera än förr på scen, så har ju andelen stora shownummer ökat markant och det innebär en mycket högre arbetsbelastning än tidigare år.
Mer folk att hålla reda på med täckning för exponering och bakljus och mera krångel med bilderna och konstiga vinklar. Kort sagt vi har mycket mer att göra på samma tid som förr - hört den förr?
Wish us luck.

Dagens trivsel!

I dag bjöds det på hemgjord kladdkaka med vispgrädde i cateringen.
Vi kommer nog att lägga på oos lite under dessa veckor om trivselgänget fortsätter på den här nivån...

This one goes to eleven...

Masens stärkare in da house!

Förra veckan...

Kunde det se ut så här.

Välkommen till jobbet?


Fredag morgon backstage...