Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 9 mars 2013

Friends Arena Lördag 19.30


Om några timmar är sex veckors schlageröverdos över.
32 bidrag, en uppsjö öppningsnummer och mellanakter, otaliga cues, överdrivna tonartshöjningar, tittarrekord, sömnlösa nätter och en galen final med 28000 i publiken....

Dags för shoutouts till de som verkligen gör det möjligt.

Assist.LD, Emma Landare, jag skulle aldrig orka om du inte var med - tack!

FOH gänget, Timo Kauristo, Danne Persson, Bullen Lagerbielke och med på sista svängen Calle Brattberg. Tack för att ni står ut med mig och sitter alla dessa sena nätter och jobbar.

Crewet; Peter Andersson, Fredrik Stormby, Lucas Lindholm,Joel Papmehl-Dufay, Gustaf Tydén, Daniel Ekstam, Peter Philblad - Tack för att ni reder ut mina idiotiska infall.

Och alla andra med på turnén, ni är för många för att få plats här, men det är en ynnest att få jobba med alla - Proffs!

That´s it - over and out - Let the best "hen" win....
Nu köööör vi!


FOH i Friends.


Vi har en katt bland hermelinerna på FOH.
Brattberg reder ut "några" extra lampor, typ en 170 stycken...


Just det - här sitter vi.


Bullen har konstruerat en ny "Bullenbox".
Oklart vad den gör, men den är tydligen mycket praktisk.


I Friends kan ingen höra dig skrika...


Och där släppte allt...


Eller kanske här...


Sharpy galore.


Och lite till...


Jag vet inte, men så blir det i bland.


Mellanakt under repetition, Carola in the house!