Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

måndag 9 februari 2009

Bättre täckning!

Nu när första sändningen är över och nästan alla tricks är avslöjade, kommer vi att lägga ut mera bilder på själva scenen och arbetet vi gör på nätterna vad det gäller looks och sånt.
Förhoppningsvis kommer det mera "godis" följande veckor än det gjorde från Göteborg.
Kort sagt - vi ska försöka ge er bättre täckning av det vi gör.

Eftersom ni är flitiga besökare, igår nådde bloggen över 10000 sidvisningar - tack för det! - så skall vi försöka hinna vara så up to date vi bara hinner!

- Vi ses!

Loadin i Skellefteå är igång.

Idag sätts punkter och extra bumpers som vi måste ha för att få upp riggen i Skellefteå.
Sedan åker alla trossar in och hängs på arbetshöjd innan dagen är slut.
Återkommer med bilder på snöstormen och vintern som plötsligt drabbade produktionen som genom ett trollslag.
Loadin i snödrev är ju alltid intressant.
Konvojen med trailers tog sig oskadd upp genom snön, men det var enligt uppgift mycket halt och besvärligt tidvis.