Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

fredag 26 november 2010

Nu har det börjat....

I går hände det!

Första telefonsamtalet från en artists anhang!
Som vanligt är han hetast på gröten, kungen av schlagerfjollor Mr. Engfors.
Han skulle ju inte vara med detta år (har vi hört den förr), skulle ju ta ett år och ägna sig åt mera djuplodande saker - men som den inbitna paljettälskare han är så kunde han inte motstå en låt han fick höra då den kräver precis det - schlageröverdos och paljetter!

Så nu har han redan berättat för mig hur numret ifråga ska byggas och han är sådär barnsligt förtjust och kollrigt lycklig som bara denna idéspruta kan vara.

Välkommen till cirkusen Rikard, ser fram mot årets pimpning av Mixplats.....
Och - ja - vi förväntar oss en seriös uppgradering i det ämnet detta år, det är ju 10 år på turné, känn ingen press...

(se inlägg från finalveckan förra året..)