Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

måndag 22 februari 2010

Turistbuss?

Intensiiv sänding i lördags. Ett litet mediaserver haveri under gig gjorde att det blev lite spännande.
Som tur var hände det efter alla låtar och inför Blueman Group, men efter lite omstarter, omkopplingar och allmänt trixande hit och dit av Bullen och videoboysen så var vi i drift till finalomgångarna tack och lov. Felsökning pågår kan man säga.


Annars var den verkligen "tredje veckan" som vi brukar säga.
Det är då det blir som krångligast, alla har jobbat lite för länge, folk blir irriterade (inte minst jag), alla känner sig säkra och tar saker för givet vilket leder till krångel.
Kort sagt - det är uppförsbacke!


Nu är det ju nedförsbacke då vi nått hälften och kan börja räkna ned ordentligt.

Det gäller att inte slappna av bara, deltävlingen i Malmö är krånglig på många sätt, mycket extra grejer och annat som skall fixas till.

 
Avslutningen på veckan var ju sådär - tågen gick ju bara "delvis" så vi fick åka turistbuss hem på söndagen..... 
Tänk vad vi får vara med om iallafall!
Bara att bita ihop och köra på! Vi ses i detta forum!