Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

söndag 27 januari 2013

Inga problem!


Fick just layouten för strömförsörjningen till Mello i inkorgen.


What could possibly go wrong...?

Hjältarnas återkomst..


I dag börjar det.
För vissa av oss, dock inte jag lyckligtvis, 42 dagar på turné utan att komma hem.

I detta nu är det samling för personal som är förtrupp under hela Melloturnén för avresa mot första stoppet, Karlskrona.
Det är det här gänget som reder ut allt konstigt innan vi andra kommer.
Ser till att vi har någonstans att bo, någonting att äta, att vi tar oss till och från arenan, att riggstålet kommer upp i taket, att strömmen kopplas, att kaffet är varmt kort sagt - krattar i manegen!

Vad mig anbelangar är detta de riktiga hjältarna, de som verkligen ser till att det händer.
De som inte får träffa sina äkta hälfter och sina barn på 42 dagar.

Jag hejjar på er och tackar och bockar, vi ses snart.