Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

onsdag 27 januari 2010

Bullens värld.....


Börjar ta form....
Vilken form han är i återstår att se....

Uppladding.....Vi gick ut hårt på lunchen idag med proteinuppladdningen.....

Avesta hör av sig....Första livstecknet från preppen i Avesta som börjar idag kom just på MMS, dom har det bra grabbarna..
Det är bra, för då har dom ju satt ribban för årets bakande under turnén!

Plötsligt knackade det på dörren....


 

 "Om ni inte köper jultidningar så strobbar ju upp er i brygga!!"

Pre production goes on...
Vi hittade en lustig sak på lagret..Vi funderar på att spela in en reklamfilm och fakturera Steve jobs, svårt MAC-ifierad mixplats, på bilden fattas två..Vi hpppas på att kunna slå rekordet på antalet skärmar på FOH i år...Vad det gäller kaffekonsumtionen är vi på väldigt god värld..."Join the dark side you must, it´s your destiny"Wyggin, connectin, knobtwistin, checkin, patchin, fixin.....