Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

måndag 28 maj 2012

Äntligen!


 

Det hackas och klankas på denne man allt som oftast och det används diverse argument om att han borde avgå och annat. Jag har varit med i Mellocirkusen sedan den första dagen den åkte på turné och deltagit i producerandet av 352 bidrag tillsammans med Christer.

Christer Björkman har under dessa 11 år målmedvetet arbetat för att det som hände i Baku härom natten någon gång skulle inträffa. 

Trots Uppdrag gransknings pinsamma grävande om Christers makt, trots alla belackare har han stretat på och jobbat vidare mot detta mål - en svensk seger i ESC. 
Bara så att inga tveksamheter uppstår på denna punkt; Christer Björkman är en man med en oerhörd fingertoppskänsla för vad som fungerar och vad som inte fungerar både musikaliskt och visuellt och han är för övrigt en av de mest ödmjuka människor jag känner. 
Att han dessutom har roligt på jobbet, trots att det blåser hårt, och kan fokusera på uppgiften med pricksäker humor och kärlek samtidigt som han motiverar och sporrar oss andra att leverera det bästa vi förmår, det är egenskaper som belackarna bara kan drömma om.

Tack för att du finns Christer, du är en av anledningarna till att vi andra orkar jobba i den här branschen och samtidigt kunna skratta tillsammans!

Och en sak till - ÄNTLIGEN - GRATTIS! 

BcoZ You´re worth it!

Back to reality!


Påt igen...