Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

onsdag 15 augusti 2012

Hösten kom tidigt...

YES!

Efter några veckors R&R är vi uppe i sadeln och chockar kroppen med turbostart!
De närmsta veckorna kommer det vara fullt ställ i Globen, Annexet, Hovets hylla samt Friends Arena för ett "litet" företagsevent.

För närvarande är det preproduction för alla arenor så i några större konferensrum är det fullt ställ med horder av ljusfragglar, videojockeys, riggers, PM:s och annat löst folk som försöker reda ut detta lilla evenemang med hjälp av konstiga apparater...

Ska försöka hålla er uppdaterade i detta ämne, framförallt från Friends Arena där LD Jävuln är stationerad senare.

Några bilder från de senaste dygnen:


Preprod hörna "Globen".


Oscar blev jätteglad över sin nya "mus" som plötsligt av en händelse ersatte hans applemouse .
Stort projekt - stor mus resonerade vi...


Timos snabbmappning av LED skärmen...
Vem behöver dyra burkar med lysdioder när man har en pevarulle?


Jag anar en katt bland hermelinerna....
Eller är det kanske tvärtom?


Preprod hörna "Friends Arena".


"Dagens Dustin...."


Globen 15.30 - ja det är ett Spaceroof.....


Durango kollar om det håller...


Joråsåatte....


"And GO!"