Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 21 mars 2009

Bloggen kommer tillbaka!

Härmed avslutar vi årets schlagerblogg, men frukta inte!
Bloggen kommer att återuppstå när våra våndor och vår ångest över något annat projekt behöver ventileras och beskrivas.
Så behåll bokmärket och kolla denna ruta, vem vet vad som dyker upp här i framtiden!
Sammanfattningsvis kan vi berätta att årets upplaga av Melodifestivalen utan tvekan har varit den jobbigaste på många år, mest beroende på regeländringen som renderade mer folk på scen och större "shownummer". Det ökade också vår arbetsbelastning med 100% och vi får väl se vad utvärderingarna kommer fram till i detta ämne. Det finns mycket att tala om och utreda vidare hur man skall göra detta nästa år, men vi får väl se vad det hela mynnar ut i.
På det hela taget är jag mycket nöjd med hur slutresultatet blev och att jag slogs för mina svarta trossar och vissa typer av armaturer som jag ville ha i riggen.
Sen är det som vanligt, det hade varit roligt om man hade fått bli färdig någon gång och om man för en gångs skull hade fått jobba i lugn och ro, men det tycks vara en utopi i detta sammanhang.
Tack för att ni har tittat och glöm inte att läsa inlägget nedan!
Viktig information!
Varma hälsningar, LD:n med anhang!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar