Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

måndag 7 mars 2011

Timo njuter av sällskapet under gig..


Glad publik i Sundsvall!

5 kommentarer:

 1. hahahah helt rätt

  SvaraRadera
 2. Lite elakt är det inte det?
  Kanske tolkar det fel - men betalande måste få leva om vare sig man vill det eller inte. Tycker det va lite osmakligt att peka ut publiken, kvinnan har säkert sjukt trevligt även om det inte uppskattas.

  I all välmening och jag kanske missuppfattar ert budskap - busa med varandra, lek, umgås och jäklas men inte med publiken.

  // Per

  SvaraRadera
 3. tillägg: iallafall inte på publika forum, what you can´t see, don´t exist.

  SvaraRadera
 4. Per..... Ja du missuppfattar big time, och bildtexten gick dig helt förbi?
  Kändes den på något sätt hånande?

  SvaraRadera
 5. Ser mer ut som Timo börjar irritera sig på den där bloggaren =))

  Btw Nice Work!!!

  SvaraRadera