Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

onsdag 1 februari 2012

Gettin' there...Kopplad och klar, det gäller att prioritera...


FOH tar form...


Det tar sig!


Joel meckar med intercom.


Extremt trångt bakom scenen, dimmercity är mer än en aning komprimerad...


Årets första kaffe i kombination med den fina chokladen som en trogen läsare har skickat till oss för att avnjuta till alla kaffekoppar!
Vi tackar för detta och belöning för detta 
initiativ kommer på posten så fort vi får tid!

3 kommentarer:

 1. Tjenare!
  Jag kommer antagligen framstå som lite dum i detta forum med min fråga som lyder, vad står FOH för? det snackas mycket om detta men jag fattar tyvärr inte vad detta betyder! kan någon förklara!?

  SvaraRadera
 2. "Med Front of House menar man den plats där mixerbordet är utplacerat, som ska helst vara beläget mitt i lokalen för att ljudteknikern ska kunna uppfatta ljudet på samma sätt som publiken. Detta är dock inte alltid möjligt, då det ibland kan vara ont om plats och mixerbordet bara skulle vara ivägen för publiken.

  På större spelningar såsom Festivalspelningar och liknande brukar ofta FOH vara placerat i stora ställningar några hundra meter framför scenen för att få bästa möjliga överblick.

  Vanligtvis är FOH en plats för både ljud- & ljustekniker."

  Källa: http://bit.ly/yQsWTv

  SvaraRadera