Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 9 februari 2013

Genrep 2 Göteborg...Vi genrepar oss lite, ber om ursäkt för den något bristfälliga uppdateringen som mest beror på att jag glömde kameran hemma....


Men en lånad GoPro från magister Lindhom gör i alla fall att det blir lite bilder.


"Discolampor"....


Glädje på FOH...


Bild tagen omkring 01.00 häromnatten....
Konstiga saker händer på scen när arenorna är tomma....

4 kommentarer:

 1. Bidrag 2 var sjukt snyggt! Stilrent och enkelt!

  SvaraRadera
 2. Var det möjligtvis två kolsyresläckare ni körde med i Antons nummer, så som ni gjorde i fjol om jag inte minns fel?
  Sjukt bra jobbat för övrigt!

  SvaraRadera
 3. Det var nog någon form av "vanliga" rökmaskiner och två pyrokillar med slangar under scenen som fixade den effekten.
  Återkommer om vilken typ av rök det var, vi har en ny pyroleverantör i år, "Pyroman" från Finland och dom använder sig av lite andra grejer än vi normalt har.

  SvaraRadera