Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

onsdag 27 februari 2019

Lidköping throwback!


Some more great shots from last week by übertalanted Stina Stjerkvist!


Lundvik is feeling it...


Feelin it a bit more...


Lisa Ajax


Bishara in the laser, or is it a laser?
Well kind of...


Some kind of "Floyd" moment goin´on...

2 kommentarer:

  1. Som produktionsfantast och ljusintresserad är det väldigt intressant att se och sjukt kul att se hur det går till bakom kulisserna!

    Keep it up! / Glad 14 åring som hittat ny favoritblogg :D

    SvaraRadera
  2. Vi har tittat på oddsen inför Melodifestivalen i år och presenterar resultatet i vår omfattande artikel. Vi tror det blir ett bra komplement till den andra informationen ni har gällande eventet på er sida och att det kan vara intressant för era läsare.
    https://www.betexpert.se/speltips/odds-pa-melodifestivalen

    SvaraRadera