Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 14 mars 2009

28883 - and counting...

Slutet närmar sig på årets resa, den har varit lång och svår men vi vill alla i crewet tacka för ert intresse för denna blogg av värdelöst vetande.
I detta nu, två timmar och trettio minuter före finalen, har vi 28883 sidvisningar på bloggen hittills under dessa veckor, det hade man nog aldrig trott.
Vi har nyss genomfört det sista genrepet inför en fullsatt arena - igen - och nu ska vi bara försöka knyta ihop säcken efter bästa förmåga.
Om all teknik och turen är med oss, så hoppas vi kunna leverera en bra sändning.
Fältet är superjämt och det är omöjligt att gissa hur det ska gå.

Nu vänta vi bara på känslan av att sitta på FOH när Globen är knökfull av schlagerdårar som har laddat ett helt år för att vara här - det brukar vara fullständigt galet i arenan med ett tryck som är helt osannolikt. Känslan av att sitta mitt i smeten och känna det trycket fem minuter innan gig är nästan värt alla härvor under turnén.

Vi återkommer under kvällen och efter gig med nya rapporter.

Tack för att ni har tittat!

Varma hälsningar, LD:n med anhang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar