Om oss...

Vi är en samling människor som har valt att lysa upp tillvaron för andra genom att plocka fram konstiga mojänger som blinkar ur svarta lådor och hänga upp dessa på märkliga ställen för er förnöjelse. I denna anspråkslösa blogg ska vi försöka förmedla hur våra dagar och nätter kan te sig under Melodifestivalen 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 samt under Eurovision Song Contest 2013 och 2016. Nu utökar vi denna blogg att även omfatta 2019 års upplaga av Melodifestivalen! Kort sagt, hur har vi det när cirkusen kommer till stan? Vi ska försöka att hålla bloggen aktuell, men ber om överseende om vi inte hinner uppdatera den varje dag, vi kommer att ha en del annat att göra också. Hoppas ni finner detta underhållande och vi önskar er trevlig läsning! Varma hälsningar, Ljuscrewet Melodifestivalen 2018.

lördag 14 mars 2009

Over and out!

Vå ska be att få återkomma, de närmaste timmarna kan vi vara lite upptagna...

5 kommentarer:

 1. TUSEN TACK för att ni förgyllt årets Melodifestival - igen! Ni är helt fantastiska! Ha en riktigt, riktigt skön Finalfest, det är ni väl värda! YAY!!

  SvaraRadera
 2. Hmmm... tycker mig känna igen handen till höger, och den handen ska nog inte gå på efterfest (den handen ska ta sig hem så fort det bara går). Grattis till er alla, ni har gjort ett fantastiskt jobb och är nog ändå värda en riktig fest. Ett litet MEN dock, liksom för att slå spiken i kistan... ibland är det för mycket rök, och då vet jag att ni säger "De är lite svårt i Globen, som har ett eget väder".

  Kramar till er alla!

  //Anne (som kommer att sakna denna blogg)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jaha, vad skall man ha Internet till nu, nu när det är slut på bloggen…

  Jag tycker att det är skithäftigt att lilla Sverige kan gör allt det här såå proffsigt!!!
  Och i synnerhet att ni ljusbollar!
  Rent estetiskt den bästa melodin någonsin.

  Å tack Greve Jönsson för en intressant och spännande blogg!

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt, vilket nöje för oss teknikperverterade!!
  Tack för en mycket intressant och bra blogg..
  Tack för en snygg o varierad ljussättning som verkligen gjort tittandet intressant

  Speciell hälsning från republiken till H:r Jönsson vars ljussättningar man med förtjusning följt sedan blink med 16xPar 36:or...

  SvaraRadera